Competenties

Kerncompetenties voor het opleiding en rijexamen categorie B.

R&B Modulaire Rijopleiding in stappen:

1. De beginnende bestuurder is in staat de technische basisvaardigheden die nodig zijn voor een goede voertuigbediening en voertuigbeheersing op een geautomatiseerd niveau uit te voeren.

2. De beginnende bestuurder is in staat en bereid zich verantwoord en sociaal te gedragen in mogelijk risicovolle verkeerssituaties en omstandigheden die hij in het verkeer kan tegenkomen.

3. De beginnende bestuurder is in staat zorg en verantwoordelijkheid te dragen voor zijn eigen veiligheid en die van anderen in verkeerssituaties waarin er sprake is van sociale of emotionele druk om zich risicovol te gedragen.

4. De beginnende bestuurder heeft een reëel beeld van zijn eigen vaardigheden. Hij weet wat zijn sterke en zwakke punten zijn ten aanzien van de technische Basisvaardigheden(voertuigbediening en -beheersing), de verkeersvaardigheden (verkeersdeelneming) en de vaardigheden van hogere orde(zoals inzicht in de gevolgen van persoonlijke motieven en impulsen).

Het is een kwestie van Feitenkennis & Verkeersinzicht.

Oplossing = Verkeerseducatie & Verkeersdeelneming.

Aantal kenmerken

Aantal kenmerken

Je hoeft niemand naar huis te brengen, je hoeft niemand thuis op te halen, niemand op de achterbanken, alle aandacht en tijd is voor jou, je rijdt 100% op je examengebied.

Wij bieden aan

Wij bieden aan

Een opleiding met een efficiënte manier van lesgeven, een opleiding met niet meer lessen dan noodzakelijk is, een opleiding waarbij je snel je rijbewijs kunt halen, en uiteindelijk: een opleiding met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Verkeersleermiddelen

Verkeersleermiddelen

Hier kunt u uw theorie leermiddelen bestellen. Klik hier om het te bestellen.

↓