Rijschool Machtigen

Examen Reserveren
Wanneer je uiteindelijk klaar bent voor het examen kan Verkeersschool R&B voor jou bij het CBR het examen aanvragen. Hiervodigidor moet je wel zelf eerst toestemming geven door middel van een machtigen. Dit kun je doen op mijn.cbr.nl met je DigiD. Voor de machtiging moet je een rijschoolnummer invullen. Het rijschoolnummer voor Verkeersschool R&B is: 2303F8

Lees voordat je toestemming gaat geven eerst ook de handleiding en de voorwaarden van het CBR. Daarnaast kun je jezelf met onderstaande informatie over het praktijk- en theorieexamen vast goed voorbereiden op je examen. Succes!

Aantal kenmerken

Aantal kenmerken

Je hoeft niemand naar huis te brengen, je hoeft niemand thuis op te halen, niemand op de achterbanken, alle aandacht en tijd is voor jou, je rijdt 100% op je examengebied.

Wij bieden aan

Wij bieden aan

Een opleiding met een efficiënte manier van lesgeven, een opleiding met niet meer lessen dan noodzakelijk is, een opleiding waarbij je snel je rijbewijs kunt halen, en uiteindelijk: een opleiding met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Verkeersleermiddelen

Verkeersleermiddelen

Hier kunt u uw theorie leermiddelen bestellen. Klik hier om het te bestellen.

↓