Telefoon / Fax: 0514-565057 - Ram: 06-12289893 - Suraj: 06-31076208 | KvK: 01102841

De Lessen

Lesduur
Lessen bij onze verkeersopleidingen duren 60 minuten(minimaal). 120 minuten is echter mogelijk en effectiever. Per les kun je met de instructeur afspraken maken over tijdstip en lesduur.

Vaardigheden
Kandidaten krijgen al in een vroeg stadium les in bijzondere verrichtingen, zoals de hellingproef, file parkeren en bochtje achteruit. Als je daar snel mee begint en alle oefeningen iedere les aan bod laat komen, raak je eerder vertrouwd aan de leerstof en aan de auto. Elke les houdt de instructeur jouw vaardigheden bij op een instructiekaart. Hierdoor zijn je vorderingen zowel aan jezelf als aan de verkeersschool steeds duidelijk.

Theorie
Net zo belangrijk als voertuigbeheersing is goed anticiperen. De basis hiervoor ligt in de theorie van het autorijden. Een goede beheersing van de theorie kan schelen in het aantal rijlessen dat gevolgd dient te worden. Gedurende de theorielessen wordt veel aandacht besteed aan het toepassen van de verkeersregels en de kijktechnieken die samenhangen met de verkeersregels. Ter voorbereiding op het theorie-examen kan een proefexamen worden gedaan. Naast de leerstof oefen je op deze manier dus ook alvast met het examensysteem van het CBR. Theorielessen worden elke maandag vanaf 19:00 uur gegeven aan de rijschool en zijn geheel gratis!

Examens
Datum en tijd van praktijkexamen kun je bij ons zelf bepalen. Om het praktijkexamen te mogen afleggen dien je het theorie-examen behaald te hebben. Je doet praktijkexamen met de auto waarin je les hebt. Jouw instructeur kan daarbij op verzoek aanwezig zijn. Examens vinden plaats in Heerenveen en Emmeloord. Als voorbereiding op het praktijkexamen kun je deelnemen aan de tussentijdse toets(TTT).

Speciale lessen / faalangst
Je hebt je rijbewijs al maar durft door omstandigheden of langdurig niet gereden te hebben de weg niet meer op? Ook daarvoor kun je terecht bij verkeersschool R&B. Onder begeleiding van een instructeur neem je plaats achter het stuur en leren we je weer zelfverzekerd aan het verkeer deel te nemen. Naast de praktijk zullen we je ook weer vertrouwd maken met de theorie; hier dien je namelijk ook goed van op de hoogte te zijn wil je het volledige vertrouwen in het rijden weer terug winnen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
Aantal kenmerken
Je hoeft niemand naar huis te brengen, je hoeft niemand thuis op te halen, niemand op de achterbanken, alle aandacht en tijd is voor jou, je rijdt 100% op je examengebied.
Wij bieden aan
Een opleiding met een efficiënte manier van lesgeven, een opleiding met niet meer lessen dan noodzakelijk is, een opleiding waarbij je snel je rijbewijs kunt halen, en uiteindelijk: een opleiding met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
1
Aanmelden
2
Lessen
3
Theorie Avonden
4
Opfriscursus Theorie
5
Praktijk Examen
© Verkeersschool R&B | Jol 11 - 8531 CJ - Lemmer | KvK: 01102841
Telefoon: 0514-565057 - Ram: 06-12289893 - Suraj: 06-31076208
E-mail: info@verkeersschoolrnb.nl